HTML

Tandíj? NEM!

Pár fiatal úgy döntött, hogy létrehozza ezt a tematikus, kifejezetten tandíj ellenes blogot, amely bejegyzéseivel kívánja felhívni a közvélemény figyelmét arra, hogy a tandíj bármilyen formájára határozott NEM-et kell mondani. Felsorakoztatjuk az érveinket, statisztikákat, képeket, videókat jelenítünk meg. Véleményeteket várjuk a nematandijra@gmail.com címre, illetve a Fb oldalunkra: www.facebook.com/nematandijra A blog szerzői: HATÁROZOTT NEM-et mondanak a tandíjra! Követelik: Az államilag finanszírozott keretszámok azonnali visszaállítását! A RÖGHÖZ KÖTÉS ELTÖRLÉSÉT! Az első diploma tandíjmentességét! A felsőoktatásból történő források kivonásának TILTÁSÁT! Minőségi felsőoktatás megteremtését!

Friss topikok

  • ujpolitikainemzedeket: A költségvetés megoldása az lehet, hogy 2014-től alkalmazzák az új szabályozást. A félelmem az, ho... (2012.12.15. 20:46) Véget érhet a diáklázadás?

Archívum

Pár fiatal úgy döntött, hogy létrehozza ezt a tematikus, kifejezetten tandíj ellenes blogot, amely bejegyzéseivel kívánja felhívni a közvélemény figyelmét arra, hogy a tandíj bármilyen formájára határozott NEM-et kell mondani. Felsorakoztatjuk az érveinket, statisztikákat, képeket, videókat jelenítünk meg. Véleményeteket várjuk a nematandijra@gmail.com címre, illetve a Fb oldalunkra: www.facebook.com/nematandijra

Első bejegyzésünkhöz rögtön kölcsön hívnánk Orbán Viktor szavait 2008-ból:

"A helyzet úgy áll, ha tandíj lett volna, akkor én ma nem állnék itt. Ha tandíj lett volna akkortájt, Önök közül nagyon sokan nem ülnének ma itt. Beszéljünk ismét egyenesen: a tandíj a magunkfajtákat kirekeszti az egyetemekről." (Orbán Viktor 2008. február 13-án a Syma Csarnokban.)


Ehhez képest a Fidesz, kormányülésén 2012.12.05-én úgy döntött, hogy 10.480 főre csökkenti az államilag finanszírozott hallgatók létszámát a felsőoktatásban.

A blog szerzői:

HATÁROZOTT NEM-et mondanak a tandíjra!

Követelik:

Az államilag finanszírozott keretszámok azonnali visszaállítását!

A RÖGHÖZ KÖTÉS ELTÖRLÉSÉT!

Az első diploma tandíjmentességét!

A felsőoktatásból történő források kivonásának TILTÁSÁT!

Minőségi felsőoktatás megteremtését!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nematandijra.blog.hu/api/trackback/id/tr524957481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása